Zoekadres:

Cultuur Haven Veghel | Evenementenlocaties
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH Veghel
Openbaar vervoer / Trein

Openbaar vervoer / Trein

Plan je route via 9292OV.nl.
Het CHV Noordkade terrein is bereikbaar via de bus. De dichtstbijzijnde bushalte is 10 minuten lopen, link looproute Check de actuele vertrektijden van ‘bushalte N265’

Met de auto

Met de auto

Vanuit Arnhem/Nijmegen
Vanuit Arnhem en Nijmegen neem je de A50 richting Eindhoven. Neem vervolgens afslag 11-Veghel. Ga aan het einde van de afslag linksaf de Kanaaldijk Noord/N279 op, richting Helmond. Bij het derde verkeerslicht sla je linksaf de N.C.B.-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. Je vindt De Noordkade terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit Eindhoven
Vanuit Eindhoven neem je de A50 richting Nijmegen. Neem vervolgens afslag 11-Veghel. Ga aan het einde van de afslag linksaf de Kanaaldijk Noord/N279 op, richting Helmond. Bij het tweede verkeerslicht sla je linksaf de N.C.B.-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. U vindt het Noordkade terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit Helmond
Vanuit Helmond neem je de N279 richting Veghel en ’s- Hertogenbosch. Je vervolgt de weg. Na het viaduct over de haven van Veghel, sla je bij het verkeerslicht rechtsaf de N.C.B.-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. Je vindt het Noordkade terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit ’s-Hertogenbosch
Vanaf de ring van ’s-Hertogenbosch (A2/A59) neem je de afslag 21-Veghel. Ga aan het einde van de afslag linksaf de N279 op, richting Veghel. Nadat je onder het viaduct van de A50 bent gereden, sla je bij het derde verkeerslicht linksaf de
N.C.B-laan op. Sla na 500 meter op de splitsing rechtsaf. Je vindt het Noordkade terrein na 100 meter aan uw rechterzijde.

fiets

fiets

Woon je zelf in de buurt van de Cultuur Haven? Laat dan de auto thuis en stap lekker op de fiets! De Cultuur Haven is prima met de fiets te bereiken en bij de Cultuur Haven is volop plek om je fiets te parkeren.

TOP